17 sierpnia 2017

Nowy Dyrektor Sprzedaży Rynku Polska w Imperial Tobacco Polska S.A.

Andrzej SkowrońskiZ dniem 1 września 2017 roku Andrzej Skowroński obejmie obowiązki Dyrektora Sprzedaży Rynku Polska w Imperial Tobacco Polska S.A.

Andrzej Skowroński związany jest z Imperial Tobacco od ponad dwudziestu lat. Zdobywał doświadczenie na wielu stanowiskach kierowniczych w dziale sprzedaży, budował siłę organizacji pracując jako trener i wspierał swoją wiedzą dział marketingu sprzedaży zarządzając jego strukturami.

W ostatnim czasie Andrzej Skowroński odpowiadał za realizację celów firmy koordynując współpracę z kluczowymi klientami i zarządzając rynkiem hurtowym.

Imperial Tobacco Polska należy do grupy Imperial Brands PLC., z siedzibą w Bristolu, w Wielkiej Brytanii, międzynarodowego koncernu, specjalizującego się w markach tytoniowych i nietytoniowych. Podstawą działalności firmy na terenie Polski jest produkcja i sprzedaż marek tytoniowych, obejmujących szeroki asortyment papierosów, tytoni, bibułek papierosowych oraz tubek papierosowych.

Aneta Kurowska - Siuda
Tel. 22 719 22 25; kom: 508-010-251